Yritys

                          Viherkeskus on vuonna 1971 toimintansa aloittanut puutarha-alan perheyritys Keski-Pohjanmaalla, Kannuksessa. Tänä päivänä vetovastuussa ovat toisen polven yrittäjinä Tomi ja Mari Karppi.

              Omissa kasvihuoneissamme kasvatetut laadukkaat ja monipuoliset kesäkukat ovat olleet toimintamme kulmakivi jo lähes 50 vuoden ajan. Lisäksi tuotantoomme kuuluu runsas valikoima erilaisia hyötykasvien taimia. Meiltä löydät tomaatin, kurkun, paprikan, chilin ja kurpitsan taimien lisäksi myös vaihtuvan valikoiman erilaisia yrttejä.  

              Tänä päivänä tuotanto pinta-alamme kattaa 2000 kolmessa kasvihuoneessa. Sekä kasvihuoneissa että ulkona puutarhan alueella käytävät ovat joko asfaltoituja tai Bendersin pihakivillä katettuja, joten liikkuminen on siistiä ja vaivatonta. Tästä saamme vuosittain runsaasti positiivista palautetta.

              Viljelytekniikan automatisointi ja huolella käsityönä viimeistelty kasvien hoito takaavat parhaan laadun. Se on tuotantomme tärkein ehto! Alkukesästä huoneet ovat tulvillaan erilaisia kesäkukkia sekä valmiita amppeleita. Puutarhalla on mistä valita!

              Lisäksi valikoimastamme löytyvät:

              ·      Kotimaiset taimistotuotteet: puut, pensaat, havut sekä perennat. Yhteistyökumppaneinamme mm. Harviala Oy, Kinnala Oy, Sundbergin Taimisto, Marjoniemen puutarha sekä Satakunnan taimitukku.

              ·      Kekkilän mullat, lannoitteet sekä Piha-tuotteet.

              ·      Neudorffin luonnonmukaiset lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, rikkakasvientorjunta-aineet. Uusimpana lisänä Bokashi keittiökompostorit sekä kompostointi tarvikkeet.

              ·      Gardenan kastelutarvikkeet ja puutarhatyökalut. 

              ·      Glorianin sumutinpullot sekä rikkaruohopolttimet.

              ·      Bendersin laadukkaat pihakivet, joiden varastoivana jälleenmyyjänä olemme toimineet jo vuodesta 2007 lähtien. Pihakivien esittelyalue eri kivimallien, värien ja ladontamallien suhteen levittäytyy koko puutarhan alueelle. Tuotteet löytyvät monilta osin heti varastostamme tai tarvittaessa suorina tehdastoimituksina.

              ·      Erilaiset koristekivet, pihakoristeet ja -patsaat, suihkulähteet sekä puutarha-altaat kuuluvat niin ikään tuotevalikoimaamme.

              Lämpimästi tervetuloa kokemaan puutarhaelämys paikanpäälle Viherkeskukseen!